PE ALAPANYAGÚ VÉDŐCSŐ

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

A PE védőcsövek LPE,KPE ill. HDPE alapanyagokból készülnek vevői igények alapján. Az LPE, KPE (PE) csövek épületen kívül, földbe fektetve hírközlő kábelek védelmére, a HDPE csövek földkábelek behúzására és átfúrásra alkalmasak.

A LPE védőcsövek belül sima felülettel, a HDPE csövek kérésre belül bordázattal készíthető, melyek autópályák mellett kábelvédőcsőként használatosak, kérésre 10 féle jelszínnel különböztethetőek meg. A kábelvédőcső megfelelő fektetési és környezeti feltételek mellett 30 éves felhasználásra alkalmas.

A csövek Ø20-75 mm méretnél tekercsben, Ø90-Ø110 mm tekercsben ill. szálban Ø110 felett szál (12-15 m) formában készülnek. Az LPE védőcsövek színe fekete.

A TP-Type (erősített alapanyag) kivitelű védő és burokcsövek, a normál védőcsövekkel megegyező mérettartományban, sima vagy bordás kivitelben, vevő kérése alapján színezve és jelölve kerülnek gyártásra. Az eltérő színezés elkülöníti a védő csövet a haszoncsőtől. 

A védőcsőhálózatok hegesztéssel vagy szabványos kötőidomokkal alakíthatók ki.

 

[pe-alapanyagu-vedocso.jpg]

 

SZABVÁNY, ENGEDÉLY

MSZ EN 61386-24 (védőcsőrendszerek kábelfektetéshez) szabvány szerint készül

Engedély az 1/9/2001.01.11 levél alapján

 

KELLÉKSZAVATOSSÁG

A Texor Kft. az általa gyártott termékekre a 12/1988. (XII.27.) ÉVM-Ipm-MÉM-KVM rendelet szerint előírt alkalmassági időt vállalja a termékszabványok előírásainak figyelembevételével az EU-ban elfogadott és leszabályozott fektetési, tárolási és hegesztési szabályok és előírások betartása esetén.

 

FELHASZNÁLÁSI UTASÍTÁS

A Texor Kft. által gyártott termékek fektetését, üzembe helyezését és működtetését kizárólag arra feljogosított, megfelelő végzettséggel rendelkező szakember végezheti el, a jogszabályok és rendeletek által előírt tervezési, engedélyezési és műszaki átvételi követelmények teljesülése esetén.

 

GYÁRTMÁNYISMERTETŐ

Gyártmányismertető - PE alapanyagú védőcső

 

Megfelelőséget igazoló dokumentumok