PVC CSATORNACSŐ

MŰSZAKI PARAMÉTEREK

A  KG csatornacsövek kemény polivinilkloridból készülnek, melyekből az idomokkal gravitációs csatornarendszerek szerelhetők és kommunális szenny- és csapadékvíz elvezetésére szolgálnak.

Nagy konyhák, mosodák szennyvízelvezető csöve nem készülhet PVC csőből.

A KG PVC csőben gravitációsan vezetett szennyvíz hőfoka maximum 60 °C lehet. Ilyen körülmények között, állandó üzemeltetés mellett élettartamuk minimum 50 évre tehető. A KG csatornacsövek és idomok az agresszív talajokkal és a szennyvízben előforduló mikroorganizmusokkal szemben ellenállóak.

A KG PVC csatornacsövek Ø110-500 mm méretben, tokos változatban készülnek. A gyártási hossz 1000, 2000, 3000, 5000 mm, a csövek színe narancs.

A csövek könnyű, gumigyűrűs tömítéssel gyorsan egymáshoz és a szabványos idomokhoz csatlakoztathatóak.

 

[pvc-csatornacso-2.jpg]

 

SZABVÁNY, ENGEDÉLY

MSZ EN 1401 (PVC csatornacső rendszerek) szabvány szerint készül

 

GARANCIÁLIS FELTÉTELEK

A Texor Kft. az általa gyártott termékekre a 12/1988. (XII.27.) ÉVM-Ipm-MÉM-KVM rendelet szerint előírt alkalmassági időt vállalja a termékszabványok előírásainak figyelembevételével az EU-ban elfogadott és leszabályozott fektetési, tárolási és hegesztési szabályok és előírások betartása esetén.

 

FELHASZNÁLÁSI UTASÍTÁS

A Texor Kft. által gyártott termékek fektetését, üzembe helyezését és működtetését kizárólag arra feljogosított, megfelelő végzettséggel rendelkező szakember végezheti el, a jogszabályok és rendeletek által előírt tervezési, engedélyezési és műszaki átvételi követelmények teljesülése esetén.