Nagyfeszültségű kábel védőcsövek

Az PE, nagyfeszültségű kábel védelmére szolgáló védőcsövek  Polietilén alapanyagból készülnek, vevői igények alapján. Kizárólag épületen kívül, földbe fektetve  elektromosill.egyébb kábelek védelmére, a HDPE illetve a TP-Type erősített csövek, földkábelek behúzására és átfúrásra alkalmasak.

 

A kábelvédőcső megfelelő fektetési és környezeti feltételek mellett 30 éves felhasználásra alkalmas.

A csövek Ø20-75 mm méretnél tekercsben, Ø90-Ø110 mm tekercsben ill. szálban Ø110 felett szál (12-15 m) formában készülnek. A védőcsövek színe fekete,  vevő által igényelt megkülönböztető jelölés mellett.A védőcsőhálózatok hegesztéssel vagy szabványos kötőidomokkal alakíthatók ki.

Szabvány, engedély

MSZ EN 61386-24 (védőcsőrendszerek kábelfektetéshez) szabvány szerint készül,

Figyelembe véve az MSZ EN 61386-1 szerinti átütés vizsgálatot, a TÜV laborvizsgálata illetve tanusítása alapján.

 

KELLÉKSZAVATOSSÁG

A Texor Kft. az általa gyártott termékekre  a 12/1988. (XII.27.) ÉVM-Ipm-MÉM-KVM rendelet szerint előírt alkalmassági időt vállalja a termékszabványok előírásainak figyelembevételével az EU-ban elfogadott és leszabályozott fektetési, tárolási és hegesztési szabályok és előírások betartása esetén.

Felhasználási utasítás 

A Texor Kft. által gyártott termékek fektetését, üzembe helyezését és működtetését kizárólag arra feljogosított, megfelelő végzettséggel rendelkező szakember végezheti el, a jogszabályok és rendeletek által előírt tervezési, engedélyezési és műszaki átvételi követelmények teljesülése esetén. 

 

Kedves Vásárlóink!

A termék gyártmányismertetője itt érhető el.